Piramidă egipteană cu decorații și hieroglife, 7.5 cm

Referinta 002

Model de hârtie, 3D al unei piramide egiptene cu decorații și hieroglife, înălțime 7.5 cm, bază pătrată 5 cm. 

DOWNLOAD (model gratuit)

0,00 € Taxe excluse

Fisa tehnica

Înălțime 7.5 cm
Lățime 5 cm
Profunzime 5 cm
Pagini 1 pagină
Nivel * (ușor)
Brand (marca) Rogami
Disponibil Da, poate fi downloadat
Tipul .pdf (Portable Document File)

Informatii

Piramidă egipteană cu decorații, hieroglife, 5 cm bază, 7.5cm înălțime

Modelul final după decupare și lipire este o piramidă dreaptă, cu baza pătrată de 5cm, înălțimea de 7.5 cm, cu decorații miniaturale egiptene antice și n înscris cu hieroglife în casetă.

Textul (transliterat) din caseta de hieroglife este "rogami.ro". Putem realiza un model personalizat cu orice text (de ex. nume, etc) prin comandă la custom[at]rogami.ro. Menționați textul dorit și "SKU 002R" pentru acest model.

Acest model simplu necesită o singură pagină de hârtie. După tipărire, poate fi colorată înainte de decupare și lipire (vezi exemple de piramide colorate în pozele de mai sus). Pentru construire, modelul necesită o singură foaie; se poate tipări și pe hârtie obișnuită; modelul va fi mai rezistent dacă folosiți hârtie cartonată.

Instrucțiunile de construire sunt incluse în pagina modelului. Pe scurt: se decupează, se îndoaie după liniile punctate. Marginile gri se lipesc cu lipici de hârtie în locurile indicate (de numere sau săgeți în fișierul .pdf)

DOWNLOAD (model gratuit)

Modelul gratuit este potrivit pentru tipărit pe imprimante casnice sau de birou (rezoluție mică, 96dpi puncte/inch). Modelul este gata pentru tipărit, orientare portret. 

Acest model este gratuit doar pentru utilizare personală, fără scopuri comerciale (c) rogami.ro 2021, toate drepturile rezervate.

Pentru utilizatorii cu cont pe Rogami.ro:

Un fișier de rezoluție mai mare (200dpi, de asemenea gratuit) potrivit și pentru printere mai performante și/sau hârtie foto este disponibil pentru utilizatorii care au cont (se folosește facilitatea "Adaugă în coș", iar fișierul se va putea downloada din contul de client. 

Acest model poate fi folosit doar pentru utilizare personală, fără scopuri comerciale.
(c) 2021, Proiect Rogami educational, rogami.ro, toate drepturile rezervate.