Zar simplu (6cm)

Referinta 009

Model de hârtie, 3D al unui zar simplu, cubic, cu latura de 6 cm. 

DOWNLOAD (model gratuit)

0,00 € Taxe excluse

Fisa tehnica

Înălțime 6 cm
Lățime 6 cm
Profunzime 6 cm
Pagini 1 pagină
Nivel * (ușor)
Text personal No
Brand (marca) Rogami
Disponibil Da, poate fi downloadat
Tipul .pdf (Portable Document File)

Informatii

Zar simplu de hârtie, de 6 cm. 

Modelul final după tipărire, decupare și lipire este un cub cu latura de  6 cm, cu decorațiiile standard ale zarurilor europene (fiecare față are un număr crescător de puncte, de la 1 la 6). 

Acest model simplu necesită o singură pagină de hârtie. După tipărire, poate fi colorată înainte de decupare și lipire. Se poate tipări de mai multe ori pentru a realiza mai multe zaruri (vezi exemplu în pozele de mai sus). Pentru construire, modelul necesită o singură foaie; se poate tipări și pe hârtie obișnuită; modelul va fi mai rezistent dacă folosiți hârtie cartonată (în exemple textura simulată este carton velur galben foarte deschis, aproape alb).

Instrucțiunile de construire: se decupează după linia continuă, se îndoaie după liniile punctate. Marginile trapezoidale marcate cu gri se lipesc cu lipici de hârtie în locurile indicate de numere sau săgeți (în fișierul .pdf downloadat)

DOWNLOAD (model gratuit)

Modelul gratuit este potrivit pentru tipărit pe imprimante casnice sau de birou (rezoluție mică, 96dpi puncte/inch). Modelul este gata pentru tipărit, orientare portret. 

Acest model este gratuit doar pentru utilizare personală, fără scopuri comerciale (c) rogami.ro 2021, toate drepturile rezervate.

Pentru utilizatorii cu cont pe Rogami.ro:

Un fișier de rezoluție mai mare (200dpi, de asemenea gratuit) potrivit și pentru printere mai performante și/sau hârtie foto este disponibil pentru utilizatorii care au cont (se folosește facilitatea "Adaugă în coș", iar fișierul se va putea downloada din contul de client. 

Cod de referință: SKU009

Acest model poate fi folosit doar pentru utilizare personală, fără scopuri comerciale.
(c) 2021, Proiect Rogami Educational, rogami.ro, toate drepturile rezervate.